Laika

Omschrijving

Ondeugende Laika

Laika is een kruising Herder van 6 maanden, in die 6 maanden heeft zij helaas al verschillende eigenaren gehad. Niemand van hen had er bij de aanschaf rekening mee gehouden dat een pup nog van alles moet leren en een pup steeds opnieuw haar grenzen probeert te verleggen. Uiteindelijk is ze bij ons terecht gekomen en gaan we nu op zoek naar een baas waar ze haar hele leven mag blijven.
Laika is een echte puber-pup, wel heeft ze een goede werk- en leerdrift. Als ze een baas heeft die het leuk vindt om samen dingen te leren en/of sportief bezig te zijn komt ze goed tot haar recht.
Katten heeft ze nooit leren kennen en nu zijn het van die leuke wezens om achteraan te rennen. Voor jonge kinderen is ze echt te druk en deze zal ze snel de baas (willen) zijn. Ze heeft wat negatieve ervaringen gehad in het verleden met andere honden en zodra ze nu een hond tegenkomt waarvan ze voelt dat deze wel eens haar meerdere kan zijn, dan is aanval de beste verdediging. Zodra ze voelt dat de ander geen bedreiging is voor haar wil ze alleen maar spelen. Hier geldt dus ook, ze kan met een andere hond samen wonen als er een ervaren baas aanwezig is. Maar het liefste is ze gewoon de enige hond in huis met alle tijd en aandacht voor haar alleen.
Alleen thuis zijn is geen probleem voor een korte tijd, ze is bench getraind en kan hier heel de nacht, of als ze even alleen moet zijn heel goed en rustig liggen. Een (lange) autorit is leuk en gezellig, wel in de bench of in de autogordel voor haar en uw veiligheid.
Kortom als u op zoek naar bent een leuk, sportief maatje die nog van alles wil en kan leren is Laika de juiste hond voor u

Bij interesse graag een mail sturen en je ontvangt dan een adoptieaanvraag  info.deswinge@dierenbescherming.nl       

Asiel

Dierenasiel de Swinge
Grasland 114
9205 ES Drachten
Tel.: 0512-543114
E-mail: info.deswinge@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht