Tessa

Omschrijving

Een echte mensenhond

Tessa is een Engelse Stafford dame van 7 jaar jong.

Tessa is dol op mensen. Ze geniet enorm van de aandacht die ze krijgt.
Met andere dieren kan Tessa absoluut niet overweg. Tijdens de wandelingen moet je altijd opletten wat je tegen komt en zeer vroeg ingrijpen. We zijn gestart met het trainen maar ze heeft duidelijk veel successen gehad.

Tessa is een hond die enorm van wandelen houd. Op de stukken waar je niks tegen komt heeft ze erg veel aandacht voor je. Ze is ook dol op zwemmen ze zwemt graag rondjes en als ze klaar is komt ze er weer uit om verder te wandelen.
Naast de fiets lopen is ook 1 van haar grote hobby’s.

Tessa is in haar kennel een rustige hond die tevreden op haar kussen slaapt. We verwachten dan ook dat ze in huis een rustige hond zal zijn.

We zoeken voor Tessa een huis zonder andere dieren en het liefst wat afgelegen zodat er zorgeloos gewandeld kan worden met haar. Tessa is gewend om met een muilkorf te wandelen, dit is in de toekomst ook zeker aan te raden.

bij interesse kunt u mailen of bellen naar ons voor een aanvraagformulier. Nadat wij deze retour hebben ontvangen wordt de aanvraag zorgvuldig bekeken door onze medewerksters. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden dan wordt eruiterlijk binnen 5 werkdagen contact opgenomen. Wij zijn tot deze werkwijze gekomen omdat onze honden lang niet in elke situatie passen. Op deze manier kunnen we gerichter zoeken naar een passende omgeving en komt u niet tevergeefs naar het asiel.

Asiel

Dierenasiel de Swinge
Grasland 114
9205 ES Drachten
Tel.: 088 811 3710
E-mail: info.deswinge@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht