(reso) Bloessem

Omschrijving

Update 03-09
Bloessem word stiekem een beetje brutaal. Ze snuffelt aan mijn hand, soms kan ik haar stiekem een beetje aaien. Zo stoer dat ze is, pakt ze met haar pootje brokjes uit mijn hand.

Update 13-06
Bloessem bloeit steeds meer op. Ze word steeds nieuwschieriger en durft zelfs al even aan je hand te ruiken, ook kun je haar brokjes voeren uit je hand. Aaien zit er helaas nog niet bij.

Update 15-04
Bloessem is hier aardig op haar gemak. Het vertrouwen in mensen gaat beter maar moet nog steeds aan gewerkt worden. Wanneer je haar naam roept begint ze terug te miauwen. Bloessem is wel in voor een praatje en kan wel genieten van je aanwezigheid, maar ze is nog steeds een felle tante die duidelijk laat merken wanneer het haar niet zint. Aaien zit ze nog niet helemaal zitten, Bloessem vind het wel leuk om spelletjes te doen met brokjes.

26-02-18
Bloessem (4jaar) is samen met 5 andere katten bij ons binnen gebracht. Ze komen van een boerderij waar ze helaas niet konden blijven. Ze werden regelmatig bij gevoerd maar dat is wel het enige contact dat zij gehad hebben met mensen. Bloessem kan lief zijn maar vertrouwd bij voorbaat niemand, dit zal ze echt moeten leren!

Er staat (reso) voor haar naam omdat zij bij ons in de resocialisatie boeg zit. Dit wil zeggen dat zij verwilderd is en dus opnieuw gesocialiseerd zal moeten worden. Dit is een project en zal ook niet binnen enkele weken klaar zijn. Wanneer u haar wilt adopteren krijgt u genoeg informatie mee om daarmee thuis aan de slag te gaan.

Uiteraard is het geen must om haar in huis te plaatsen, op een boerderij, manege etc. zal zij een uitstekende muizenvanger zijn.

Asiel

Dierenasiel de Swinge
Grasland 114
9205 ES Drachten
Tel.: 0512-543114
E-mail: info.deswinge@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht