Mercy

Omschrijving

Mercy is een Amerikaanse Staffordshire Terriër teef van 8 jaar oud.

De Amerikaanse Stafford is een sterk en sportief ras. Ze houden van mensen en krijgen graag aandacht. Hun intelligentie en enthousiasme maakt hen geschikt voor allerlei activiteiten. Deze honden passen bij een ervaren, actieve eigenaar die op een rustige, consequente en positieve manier leiding kan geven.

Mercy is een lieve, vrolijke dame, een echte mensenhond. Ze is dol op aandacht, is graag onder de mensen en is erg zacht en lief naar mensen toe. Samen actief bezig zijn of lekker in huis liggen knuffelen. Mercy vind beiden heerlijk, als ze maar bij je mag zijn. Ze doet graag wat voor je en kent dan ook vele commando's. Zo kan ze naast de basiscommando's ook omrollen, pootjes geven en om pionnen slalommen. 

Met andere dieren is Mercy helaas niet vertrouwd. Buitenshuis loopt zij dan ook zonder problemen met muilkorf. Ze stopt zelfs haar eigen neus er in!  Tijdens het wandelen trekt Mercy alleen als er andere dieren in de buurt zijn.

Mercy is opzoek naar een baasje met ervaring. Een huisje in een buurt waar niet veel andere katten en honden zijn is voor haar ideaal.

Asiel

Dierenasiel Winschoten
Industrieweg 35
9672 AP Winschoten
Tel.: 088-8113730
E-mail: dierenasiel.winschoten@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht