Chico

Omschrijving

Even voorstellen, dit is Chico. Een gecastreerde kruising Amerikaanse Staffordshire Terrier reu. Zijn geboortedatum is van 2015. Chico is door zijn verzorger met pijn in het hart afgestaan omdat hij niet langer voor hem kon zorgen.

Chico is een echte mensenhond, hij houdt van gezellig naast zijn verzorgers op de bank te zitten, maar vindt een lange wandeling ook erg fijn. HIj loopt netjes aan de riem en kan prima gecorrigeerd worden als hij zich fixeert op andere dieren. Chico heeft namelijk een sterke jachtdrift en ziet dieren, groot en klein, als prooi. Chico moet een muilkorf om wanneer hij gaat wandelen.

Hij zit alweer een tijd bij ons in het asiel en geniet regelmatig van uitjes met vaste vrijwilliigers, we merken dat hij erg veel baat heeft bij deze uitjes. Natuurlijk zou hij zelf liever een permanent thuis willen hebben met een verzorger die alle tijd en aandacht voor hem heeft.

Chico zoekt verzorgers die ervaring hebben met sterke karakter honden. HIj wil het zijn verzorgers graag naar de zin maken en zoekt een goede vertrouwensband met ze.

Wie biedt trouwe hondenkameraad Chico een liefdevol thuis?  

Bij interesse in deze hond, ontvangen wij graag een ingevuld Aanvraagformulier
Zou u deze willen opsturen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl? Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze hondenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden dan wordt er binnen 5 werkdagen contact met U opgenomen. Wij zijn tot deze werkwijze gekomen omdat onze honden lang niet in elke situatie passen. Op deze manier kunnen we gerichter zoeken naar een passende omgeving en komt u niet tevergeefs naar het asiel.

Asiel

Dierenasiel Zuidwolde
Noordwolderweg 51a
9785 AR Zuidwolde
Tel.: 088-811 3565
E-mail: dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht