Daisy

Omschrijving

Met liefde stellen wij Daisy aan u voor. Een gesteriliseerde kruising van de Staffordshire Terrier teef met de leeftijd van 2017. 

Daisy is bij ons in het asiel gekomen omdat ze niet meer door één deur kon met de hond waar ze mee leefde. Daisy heeft een fysiek en emotioneel trauma opgelopen omdat er flinke gevechten hebben plaatsgevonden tussen haar en de andere hond. Daisy is daarom iets "anders" dan andere honden, ze raakt heel erg snel van slag en gefrustreerd als ze iets niet snapt. Bij haar uit zich dat in springen en happen. Ze draagt hierom ook een muilkorf buiten tijdens haar wandelingen.

We merken dat Daisy erg gebaat is bij de kalme en zachte begeleiding die ze bij ons krijgt. Ze is heel erg gevoelig en snel vatbaar voor verschillende prikkels. Als Daisy haar dagelijkse rituelen goed volgt is er niet zoveel aan de hand, met veranderingen kan ze erg slecht omgaan. Daisy is erg lief voor haar verzorgers en dol op intense knuffels en aandacht. Ook geniet ze van haar dagelijkse wandelingen of lekker op de speelweide spelen. 


Omdat Daisy slecht om kan gaan met veranderingen of drukte plaatsen wij haar niet bij kinderen! Voor haar is het beter om één of twee vaste eigenaren te hebben. Ook plaatsen wij haar niet bij andere dieren, dit zou Daisy te veel stress bezorgen. 

Daisy is een lieve, loyale hondenvriendin en verdient een liefdevol thuis met verzorgers die haar kunnen begrijpen.  

Bij interesse in deze hond, ontvangen wij graag een ingevuld Aanvraagformulier
Zou u deze willen opsturen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl? Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze hondenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden dan wordt er binnen 5 werkdagen contact met U opgenomen. Wij zijn tot deze werkwijze gekomen omdat onze honden lang niet in elke situatie passen. Op deze manier kunnen we gerichter zoeken naar een passende omgeving en komt u niet tevergeefs naar het asiel.

Asiel

Dierenasiel Zuidwolde
Noordwolderweg 51a
9785 AR Zuidwolde
Tel.: 088-811 3565
E-mail: dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht