Gunnar

Omschrijving

Gunnar

Hartelijk dank voor uw interesse in onze honden! Graag ontvangen wij een ingevuld Aanvraagformulier. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl
Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze hondenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden met de hond van uw keuze, of eventueel met een andere hond, dan wordt u uitgenodigd om op afspraak langs te komen. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen bericht ontvangt, past uw aanvraag niet bij de desbetreffende hond, of zijn de medewerkers mogelijk bezig met andere belangstellenden.  

E
ven voorstellen dit is Gunnar. Een gecastreerde kruising Rottweiler / Duitse Herder reu. Zijn geboortedatum is Maart 2014. Gunnar is via afstand bij ons binnen gekomen. 

Gunnar is op het eerste gezicht een indrukwekkende en imposante hond, hij probeert luid blaffend vreemde mensen bij zijn kennel weg te jagen. Vreemde mensen moet hij niet veel van hebben, maar met wat rust en geduld ontdooit hij al snel en kan er contact met hem worden gemaakt.

Bij Gunnar is het gezegde; "ruwe bolster blanke pit" heel erg van toepassing. Als hij je vertrouwd dan vindt hij het ontzettend fijn om bij je zijn. We zien in hem een vrolijke clown die graag met je ravot en bij je ligt. Soms kan hij iets te overenthousiast zijn maar wij kunnen goed ons grenzen bij hem aangeven. Gunnar heeft bij ons geleerd om goed aan een riem te lopen zonder uit te vallen, hij geniet hier van heerlijke snuffelwandelingen in een rustig gebied. 

We zoeken voor Gunnar een rustige plek, het liefst wat meer afgelegen, met een omheinde tuin zodat hij lekker zijn gang kan gaan. Zijn nieuwe verzorgers moeten wel stevig in hun schoenen staan, omdat Gunnar erg sterk is en tijdens het wandelen dus uit kan vallen. Hij is niet geheel geschikt om puur als erfhond te leven, Gunnar is erg graag bij zijn verzorgers in de buurt en wij denken dat hij in de avond lekker bij zijn nieuwe verzorgers in een warme mand wil liggen. 

Wie geeft Gunnar de rust die hij verdiend? 

Asiel

Dierenasiel Zuidwolde
Noordwolderweg 51a
9785 AR Zuidwolde
Tel.: 088-811 3565
E-mail: dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht