Marley

Omschrijving

Django

Hartelijk dank voor uw interesse in onze honden! Graag ontvangen wij een ingevuld Aanvraagformulier. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze hondenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden met de hond van uw keuze, of eventueel met een andere hond, dan wordt u uitgenodigd om op afspraak langs te komen. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen bericht ontvangt, past uw aanvraag niet bij de desbetreffende hond, of zijn de medewerkers mogelijk bezig met andere belangstellenden.  

Met liefde stellen wij Marley aan u voor: Marley is een gecastreerde Sharpei/Herder kruising geboren in 2012. Marley is als zwerver het asiel binnen gekomen. Hij is een tijdje geplaatst geweest en weer terug gebracht naar het asiel. 

Marley heeft onze harten gestolen, zijn band met bekende mensen is bijzonder en uniek. Aandacht, knuffelen, spelen met de bal en lange snuffelwandelingen zijn de dingen waarvan hij met volle teugen geniet. Met de vrijwilligers naar het bos is één van Marley's favoriete uitjes. 

Marley houdt van rust en regelmaat, veel verandering in zijn omgeving zorgt bij hem voor stress. Van verkeer en vreemde mensen tijdens de wandelingen raakt hij zo geprikkeld dat hij nog wel eens uit wil vallen. Gelukkig kan hij hierin door een vertrouwde begeleider prima gestuurd worden. Hij wandelt dan netjes mee aan de riem en éénmaal in een meer rustige omgeving geeft hij zich over aan alle lekkere luchtjes. Marley is dol op snuffelen en speuren. 

Hij is het meest gebaat bij ervaren hondenverzorgers, kennis van het karakter van de Sharpei kan helpen om Marley beter te begrijpen. In een gewone woonwijk zal hij moeilijk kunnen aarden omdat hier te veel omgevingsprikkels zijn. Een landelijke rustige omgeving daarentegen zal hem beter bevallen. Andere dieren begrijpt Marley niet en kan hij niet mee overweg. 

Wie biedt lieve, gevoelige Marley een fijn thuis?

Asiel

Dierenasiel Zuidwolde
Noordwolderweg 51a
9785 AR Zuidwolde
Tel.: 088-811 3565
E-mail: dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht