Django

Omschrijving

Graag stellen wij Django voor, een gecastreerde kruising Sharpei/ Herder. Zijn geschatte geboortedatum is maart 2012.

Django is enorm gebaat bij sterke regelmaat en bij mensen die hij goed kent. Zijn band met bekende mensen is bijzonder en uniek, Django heeft zich ontpopt tot een zeer trouwe kameraad. Voor een nieuwe eigenaar is het van belang om Django goed te leren kennen en eerst vanuit het asiel een band met hem op te bouwen, samen met één van zijn vaste verzorgers. Van daaruit kan hij dan verder groeien naar een eigen thuis.

Django heeft veel bijgeleerd tijdens zijn lange verblijf bij ons. Het is prachtig om te zien hoe hij veel sneller dan voorheen voor hem vreemde mensen accepteert en vertrouwt. Zit het goed, dan zit het echt goed en wil Django graag contact maken.

Django wandelt netjes aan de riem. Met het naderen van verkeer op korte afstand (auto's, vrachtwagens) zal rekening  gehouden moeten worden met het goed begeleiden van Django. Door deze begeleiding is het wandelen veel meer ontspannen en Django geniet extra van jouw aandacht en alle geuren die hij tegenkomt tijdens de wandeling.

We zijn voor Django op zoek naar ervaren hondenbegeleiders die veel tijd en geduld hebben en in een landelijke omgeving, zonder te veel prikkels, wonen. Een woonsituatie zonder katten, zonder andere honden en zonder kinderen. Django is waaks en zal zijn huis en haard beschermen. Een afgesloten tuin en daarnaast een  kennel of aparte ruimte waar Django zich terug kan trekken, zou fantastisch zijn.

Kennis van het Sharpei karakter kan helpen om Django beter te begrijpen.

Wie biedt Django een liefdevol thuis?

Bij interesse in deze hond, ontvangen wij graag een ingevuld Aanvraagformulier
Zou u deze willen opsturen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl? Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze hondenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden dan wordt er binnen 5 werkdagen contact met U opgenomen. Wij zijn tot deze werkwijze gekomen omdat onze honden lang niet in elke situatie passen. Op deze manier kunnen we gerichter zoeken naar een passende omgeving en komt u niet tevergeefs naar het asiel.

Asiel

Dierenasiel Zuidwolde
Noordwolderweg 51a
9785 AR Zuidwolde
Tel.: 088-811 3565
E-mail: dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht