Frody

Omschrijving

Dit is Frody, een klein pittig zwart/wit katje van ongeveer 8 maanden oud.

Frody is bij ons binnengebracht door de dierenambulance eind oktober, ze is als kleine uk alleen op straat aangetroffen en dat was natuurlijk niet ideaal voor het diertje.

Frody is niet gedient van menselijke aandacht en dat maakt ze dan ook duidelijk kenbaar door flink te blazen. Toch komt ze steeds nieuwsgierig terug en houdt ze alles in de gaten. Frody is onztettend speels en kan zich uren vermaken met een takje, veertje etc.
Wij zijn op zoek naar een nieuw huisje voor haar, landelijk gelegen, een plekje waar ze echt kat kan zijn en er niets van haar verwacht wordt. Wij vermoeden dat ze het wel leuk zou vinden met soortgenoten.

Denkt u een juist plekje voor haar te hebben? Wij onrvangen dan graag een ingevuld Aanvraagformulier
Zou u deze willen opsturen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl? Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze kattenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden dan wordt er binnen 5 werkdagen contact met U opgenomen. Wij zijn tot deze werkwijze gekomen omdat onze katten lang niet in elke situatie passen. Op deze manier kunnen we gerichter zoeken naar een passende omgeving en komt u niet tevergeefs naar het asiel.

Asiel

Dierenasiel Zuidwolde
Noordwolderweg 51a
9785 AR Zuidwolde
Tel.: 088-811 3565
E-mail: dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht