Luuk

Omschrijving

Dit katertje is Luuk.

Luuk is met een vangkooi bij ons binnengebracht. Toen hij bij ons binnenkwam was hij erg ziek. Inmiddels is hij er weer helemaal bovenop en klaar voor een nieuw huisje. 

Luuk is in buiten geboren en is geen mensen gewend. Als je hem benadert blaast hij en vlucht hij er snel vandoor. 
Hij zit bij ons op de resocialisatie afdeling. Daar is hij maatjes geworden met Frody. Ze spelen veel met elkaar en vallen vervolgens naast elkaar in slaap. Het zou geweldig voor ze zijn als ze samen geplaatst zouden kunnen worden. 

Een huisje in een landelijke omgeving zou fijn voor hen zijn. Waar niks van hen wordt verwacht en waar ze alle ruimte krijgen om zichzelf te zijn. 

Bij interesse in deze kat, ontvangen wij graag een ingevuld Aanvraagformulier
Zou u deze willen opsturen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl? Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze kattenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden dan wordt er binnen 5 werkdagen contact met U opgenomen. Wij zijn tot deze werkwijze gekomen omdat onze katten lang niet in elke situatie passen. Op deze manier kunnen we gerichter zoeken naar een passende omgeving en komt u niet tevergeefs naar het asiel.

Asiel

Dierenasiel Zuidwolde
Noordwolderweg 51a
9785 AR Zuidwolde
Tel.: 088-811 3565
E-mail: dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht