Jerra

Omschrijving

Hierbij stellen wij u voor aan Jerra;

Jerra is een kater van 8 jaar oud. Hij is afgestaan omdat hij  niet overweg kon met de andere kat des huizes. Jerra kreeg daar veel stress van en de katten moesten apart gehouden worden. 
Jerra vond het eerst wat spannend maar begroet ons nu blij met keiharde kopjes. Hij vindt het heel fijn om te knuffelen en zoekt ons steeds op.
We zoeken voor hem een rustig huisje waar hij op zijn gemak kan wennen en naar buiten kan. We plaatsen Jerra niet bij kleine kinderen want hij kan soms op een speelse manier wat happen, soms iets harder dan hij zelf door heeft.

Bij interesse in deze kat, ontvangen wij graag een ingevuld Aanvraagformulier
Zou u deze willen opsturen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl? Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze kattenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden dan wordt er binnen 5 werkdagen contact met U opgenomen. Wij zijn tot deze werkwijze gekomen omdat onze katten lang niet in elke situatie passen. Op deze manier kunnen we gerichter zoeken naar een passende omgeving en komt u niet tevergeefs naar het asiel.

Asiel

Dierenasiel Zuidwolde
Noordwolderweg 51a
9785 AR Zuidwolde
Tel.: 088-811 3565
E-mail: dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht