Nina

Omschrijving

Dit is Nina!

Nina heeft waarschijnlijk al langere tijd geen contact met mensen gehad en dus is haar verhuizing naar het asiel een hele omschakeling. Ze kwam binnen met 2 kittens die inmidddels geplaatst zijn.
Het socialiseren van Nina gaat veel tijd in beslag nemen. Veel geduld en liefde doen vaak wonderen, maar dan nog is het de vraag of Nina ooit zal uitgroeien tot een poes die zich op haar gemak voelt in het bijzijn van mensen. Op dit moment denken we dat we Nina geen plezier doen door haar in een huiselijke omgeving te plaatsen. Misschien voelt ze zich fijner op een boerderij (of soortgelijke plek) waar ze alle vrijheid heeft. Het liefst niet als enige kat. 

Wanneer aan het einde van de dag iedereen naar huis is en we Nina stiekem obseveren, zien we een hele andere kat. Ze speelt, rent en de speelgoedmuisjes vliegen door de lucht. Ook vindt ze het leuk om met de andere katten te spelen.

Voor onze boerderijkatten geldt een speciaal adoptietarief, wij vragen voor deze dieren een donatie i.p.v. het gangbare tarief. Het betreft hier de niet doorsnee gezellige huiskat maar de moeilijker te plaatsen en lastig te benaderen kat, om de kans op een nieuw fijn huisje voor deze katten te vergroten hebben wij voor deze aanpak gekozen).

Al onze dieren worden geënt, ontwormd en ontvlooid, gechipt en gecastreerd of gesteriliseerd.
De resocialisatiekatten worden tevens gecontroleerd op kattenaids en leukemie.

 

Bij interesse in deze kat, ontvangen wij graag een ingevuld Aanvraagformulier
Zou u deze willen opsturen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl? Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze kattenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden dan wordt er binnen 5 werkdagen contact met U opgenomen. Wij zijn tot deze werkwijze gekomen omdat onze katten lang niet in elke situatie passen. Op deze manier kunnen we gerichter zoeken naar een passende omgeving en komt u niet tevergeefs naar het asiel. 

Asiel

Dierenasiel Zuidwolde
Noordwolderweg 51a
9785 AR Zuidwolde
Tel.: 088-811 3565
E-mail: dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht