Oliver

Omschrijving

Even voorstellen;

Dit ventje heet Oliver. Hij is samen met een aantal andere verwildere katten bij ons binnengekomen.
Hij heeft een geschatte leeftijd van 5 maanden
Oliver heeft waarschijnlijk nooit contact met mensen gehad. Hij laat in het asiel duidelijk merken dat hij niks van ons moet hebben. Hij zit verstopt in zijn schuilhokje en blaast als we te dichtbij komen.
We zoeken voor hem een fijne buitenplek, zoals een boerderij of een manege. 
Oliver is gewend om met andere katten samen te leven. We plaatsen hem dan ook alleen samen met een andere kat uit het asiel of bij een al aanwezige kat, zodat hij gezelschap heeft. 

Voor onze boerderijkatten geldt een speciaal adoptietarief, wij vragen voor deze dieren een donatie i.p.v. het gangbare tarief. Het betreft hier de niet doorsnee gezellige huiskat maar de moeilijker te plaatsen en lastig te benaderen kat, om de kans op een nieuw fijn huisje voor deze katten te vergroten hebben wij voor deze aanpak gekozen).

Al onze dieren worden geënt, ontwormd en ontvlooid, gechipt en gecastreerd of gesteriliseerd.
De resocialisatiekatten worden tevens gecontroleerd op kattenaids en leukemie.

Bij interesse in deze kat, ontvangen wij graag een ingevuld Aanvraagformulier
Zou u deze willen opsturen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl? Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze kattenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden dan wordt er binnen 5 werkdagen contact met U opgenomen. Wij zijn tot deze werkwijze gekomen omdat onze katten lang niet in elke situatie passen. Op deze manier kunnen we gerichter zoeken naar een passende omgeving en komt u niet tevergeefs naar het asiel.

Asiel

Dierenasiel Zuidwolde
Noordwolderweg 51a
9785 AR Zuidwolde
Tel.: 088-811 3565
E-mail: dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht