Binkie

Omschrijving

Dit is Binkie!

Binkie is bij ons gekomen omdat zijn baasjes niet meer voor hem konden zorgen. 

Binkie is een grote knappe kater van 4 jaar jong.
Van de vorige eigenaar hebben wij vernomen dat Binkie 's avonds graag op schoot ligt en een lieve kat is. Hij vindt het heerlijk om overdag lekker door de omgeving te struinen dus we zoeken een rustige omegeving voor hem zonder al te veel verkeer. Hij is een kattenluikje gewend om zelf te regelen wanneer hij naar buiten kan.


Omdat hij snel gestresst is en dan een tik uit kan delen, plaatsen we hem niet bij kleine kinderen. Binkie kan soms wat chagrijnig reageren en dan wil hij wel even laten weten dat er pit in hem zit. We denken dat hij dit ook vooral doet uit stress. 
Hij loopt op de plaatsbare afdeling maar kan niet met elke kat overweg. We plaatsen hem daarom alleen. 

Bij interesse in deze kat, ontvangen wij graag een ingevuld Aanvraagformulier
Zou u deze willen opsturen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl? Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze kattenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden dan wordt er binnen 5 werkdagen contact met U opgenomen. Wij zijn tot deze werkwijze gekomen omdat onze katten lang niet in elke situatie passen. Op deze manier kunnen we gerichter zoeken naar een passende omgeving en komt u niet tevergeefs naar het asiel.

Asiel

Dierenasiel Zuidwolde
Noordwolderweg 51a
9785 AR Zuidwolde
Tel.: 088-811 3565
E-mail: dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht