Marshmellow

Omschrijving

Hierbij stellen wij u voor aan Marshmellow!

Deze knappe kater is ongeveer 3 jaar jong en bij ons gekomen omdat hij achtergelaten was. 
Marshmellow vindt het allemaal maar spannend bij ons in het asiel. Omdat hij in het begin zo bang en boos was, verblijft hij op de resocialisatie-afdeling. We mogen hem steeds vaker aaien. Marshmellow heeft echt het vertrouwen nodig, maar als het voor hem eenmaal goed voelt dan stelt hij zich steeds meer open. Het is een aanhalige kater die het gezellig vindt als we op de afdeling zijn. 
Helaas is Marshmellow doof. Om die reden plaatsen wij hem alleen in een rustige, relatief veilige omgeving. Hij vindt het namelijk heerlijk om een frisse neus te halen.


Bij interesse in deze kat, ontvangen wij graag een ingevuld Aanvraagformulier
Zou u deze willen opsturen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl? Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze kattenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden dan wordt er binnen 5 werkdagen contact met U opgenomen. Wij zijn tot deze werkwijze gekomen omdat onze katten lang niet in elke situatie passen. Op deze manier kunnen we gerichter zoeken naar een passende omgeving en komt u niet tevergeefs naar het asiel.

Asiel

Dierenasiel Zuidwolde
Noordwolderweg 51a
9785 AR Zuidwolde
Tel.: 088-811 3565
E-mail: dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht