Nounou

Omschrijving

Hierbij stellen wij Nounou aan u voor!

Nounou is een poes met de geschatte leeftijd van 2 jaar. 
Ze is gevonden langs de weg en helaas niet meer opgehaald. Daarom zoeken we voor haar nu een nieuw plekje. 

Toen Nounou net bij ons was, vond ze het allemaal ontzettend spannend. 
Nu ze ons wat meer vertrouwt zien we een andere kant van haar. Ze wil erg graag knuffelen en ook spelen met een balletje of muisje vindt ze erg leuk. Desondanks ervaart Nounou het asielverblijf als erg stressvol, ze vindt het hier spannend en kan haar draai toch wat lastig vinden. 

We zoeken voor haar een plekje bij mensen die haar de tijd gunnen om te wennen. Ook merken we dat Nounou slecht tegen veel prikkels kan en plaatsen we haar liever in een rustige landelijke omgeving. We denken dat ze wel graag buiten loopt omdat ze erg veel energie heeft. Andere katten vindt ze niet leuk, dus het zou voor haar fijn zijn als zij de enige kat in huis is. Omdat ze snel stress ervaart zoeken we ook een thuis zonder jonge kinderen, bij kinderen ouder dan 12 jaar zou ze wel geplaatst kunnen worden. 

Wie biedt gevoelige Nounou een fijn thuis? 

Bij interesse in deze kat, ontvangen wij graag een ingevuld Aanvraagformulier
Zou u deze willen opsturen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl? Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze kattenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden dan wordt er binnen 5 werkdagen contact met U opgenomen. Wij zijn tot deze werkwijze gekomen omdat onze katten lang niet in elke situatie passen. Op deze manier kunnen we gerichter zoeken naar een passende omgeving en komt u niet tevergeefs naar het asiel.

Asiel

Dierenasiel Zuidwolde
Noordwolderweg 51a
9785 AR Zuidwolde
Tel.: 088-811 3565
E-mail: dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht