Grizzly

Omschrijving

Wij willen Grizzly aan u voorstellen; Grizzly is aan ons afgestaan omdat hij als binnenkat leefde endit vond hij maar niks. Hij wou graag naar buiten en liet dat merken.
We zoeken nu voor Grizzly een huisje waar hij lekker naar buiten kan, omdat hij de laatste jaren weinig buiten is geweest zoeken we voor hem een rustige omgeving. Hij is niet de jongste meer en wat schuw. Ook al is hij op leeftijd, muizen vangen kan hij als de beste!

Grizzly is geen schootkat en wil nog wel eens een tik uitdelen als hem iets niet aan staat. Hij is het best als hij in zijn waarde wordt gelaten en we denken dat hij dan ook wel wat bij kan draaien. Hij vindt het asielverblijf niet leuk en verstopt zich hier vooral veel boven in zijn kennel als er mensen op de afdeling bezig zijn. 

Het zou voor Grizzly fijn zijn als hij het enige dier in huis is! Wie geeft Grizzly zijn welverdiende huis?

Bij interesse in deze kat, ontvangen wij graag een ingevuld Aanvraagformulier
Zou u deze willen opsturen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl? Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze kattenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden dan wordt er binnen 5 werkdagen contact met U opgenomen. Wij zijn tot deze werkwijze gekomen omdat onze katten lang niet in elke situatie passen. Op deze manier kunnen we gerichter zoeken naar een passende omgeving en komt u niet tevergeefs naar het asiel.

Asiel

Dierenasiel Zuidwolde
Noordwolderweg 51a
9785 AR Zuidwolde
Tel.: 088-811 3565
E-mail: dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht