Hector

Omschrijving

Hierbij stellen wij Hector aan u voor!

Hector is een kater met de geschatte leeftijd van 5 jaar. 
Hij is gevonden en helaas niet meer opgehaald. Daarom zoeken we voor hem nu een nieuw plekje. 

Toen Hector net bij ons was, vond hij het allemaal ontzettend spannend. Hector is ondertussen al flink bijgedraaid. Hij laat zich veel meer zien en wil graag aandacht.

Hector wil inmiddels zo graag aandacht dat hij het afdwingt, we merken dat hij aardig gespannen wordt van het asiel verblijf en kan af en toe wat ambivalent zijn; hij wil erg graag aandacht, maar als het hem te veel wordt dan kan hij ook wel even bijten of een tik uitdelen. We denken dat zijn spanning wel minder wordt als hij zijn eigen plek en de ruimte heeft om te gaan en te staan waar hij zelf wil. 

We zoeken voor hem een plekje bij mensen die hem de tijd gunnen om te wennen. Als het te druk wordt gaat hij blazen daarom plaatsen wij hem liever niet bij jonge kinderen. 

Zijn rechterachterpoot moest helaas geamputeerd worden door een aanrijding. Hij kan zich prima redden op drie-poten, alleen het haar moet nog wat teruggroeien. Maar we zoeken wel rustig plekje waar weinig verkeer komt. Bij interesse in deze kat, ontvangen wij graag een ingevuld Aanvraagformulier
Zou u deze willen opsturen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl? Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze kattenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden dan wordt er binnen 5 werkdagen contact met U opgenomen. Wij zijn tot deze werkwijze gekomen omdat onze katten lang niet in elke situatie passen. Op deze manier kunnen we gerichter zoeken naar een passende omgeving en komt u niet tevergeefs naar het asiel.

Asiel

Dierenasiel Zuidwolde
Noordwolderweg 51a
9785 AR Zuidwolde
Tel.: 088-811 3565
E-mail: dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht