Sisi

Omschrijving

Sisi is een knappe, gelapte poes van ongeveer vier jaar jong.

Sisi is samen met haar kittens op straat gevonden. Nadat ze haar kittens in een pleeggezin heeft grootgebracht, is Sisi naar een rustige afdeling van ons asiel verhuisd. In eerste instantie leek het er namelijk op dat Sisi geen mensen gewend was en ons behoorlijk spannend vond. Omdat we onze katten daar extra rust en aandacht kunnen bieden, leek dat de beste plek voor haar. Gelukkig lijkt Sisi daar baat bij te hebben!

Alhoewel Sisi uiteraard niet spontaan in een grote knuffelkat is veranderd - en dat misschien ook nooit zal worden (!) - zien we al een andere Sisi dan in het begin. Zo is ze erg nieuwsgierig naar wat wij 'vreemde wezens' allemaal aan het doen zijn. Sisi is daarnaast dol op lekkers en eet dat gerust, met veel geduld, uit de hand van verzorgers die ze vertrouwt.

Helaas is gebleken dat Sisi astma heeft. Om te voorkomen dat Sisi daar last van heeft, moet ze levenslang dagelijks een pilletje.

We zoeken voor Sisi iemand die een kat zoekt voor de aanwezigheid en niet per se voor 'meer', omdat we niet kunnen garanderen dat Sisi ooit knuffels zal willen. Iemand die geen problemen heeft met haar medicatie en van haar zal houden voor wie ze is: een knappe dame, die je waarschijnlijk maar al te graag in de gaten zal houden wanneer je in huis bezigbent.

Bij interesse in deze kat, ontvangen wij graag een ingevuld Aanvraagformulier
Zou u deze willen opsturen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl? Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze kattenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden dan wordt er binnen 5 werkdagen contact met U opgenomen. Wij zijn tot deze werkwijze gekomen omdat onze katten lang niet in elke situatie passen. Op deze manier kunnen we gerichter zoeken naar een passende omgeving en komt u niet tevergeefs naar het asiel.

Asiel

Dierenasiel Zuidwolde
Noordwolderweg 51a
9785 AR Zuidwolde
Tel.: 088-811 3565
E-mail: dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht