Floris

Omschrijving

Hierbij stellen wij u voor aan Floris; een kater met een geschatte leeftijd van 7 jaar jong.

Floris is een lieve kater en wordt graag aangehaald. Hij heeft een opvallend bekje, waar velen meteen verliefd op werden. Toen Floris binnenkwam via de Dierenambulance, zag hij er best gehavend uit; haast geen tanden en kiezen meer, last van zijn oren en een slechte vacht.

Na de nodige zorg verblijft Floris inmiddels bij een pleegadres in Groningen. Dit nu vooral om zijn dieet goed in de gaten te houden. Hij krijgt een speciaal hypoallergeen dieet vanwege klachten die lijken op Prikkelbaar Darm Syndroom. Nu dit goed lijkt te gaan, is hij klaar voor een nieuw permanent thuis!

Floris is vrij relaxed en zal zich gauw om z'n plek voelen. Hij loopt gezellig voor je voeten langs en ligt graag naast je op de bank. Deze kletskous zal je elke keer vrolijk begroeten bij binnenkomst!

We hebben Floris getest met andere katten, maar dit was geen succes. Hij zoekt dan ook een plekje waar hij de enige kat is. We plaatsen hem niet bij te jonge kinderen, omdat er soms toch een pittig kantje in lijkt te zitten. 

Omdat Floris vanwege gevoelige darmen op een hypoallergeen dieet staat, zoeken we voor hem een ruime woning waar hij niet naar buiten kan. Maar wel waar hij binnen middels sport en spel zijn energie kwijt kan, want speels is hij zeker!

Wie heeft er een thuis voor deze lieverd?

Hartelijk dank voor uw interesse in onze katten! Graag ontvangen wij een ingevuld aanvraagformulier. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl.

Uw aanvraagformulier wordt zorgvuldig gelezen door onze kattenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden met de kat van uw keuze, of eventueel met een andere kat, dan wordt u uitgenodigd om op afspraak langs te komen. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen bericht ontvangt, past uw aanvraag niet bij de desbetreffende kat, of zijn de medewerkers mogelijk bezig met andere belangstellenden.

Asiel

Dierenasiel Zuidwolde
Noordwolderweg 51a
9785 AR Zuidwolde
Tel.: 088-811 3565
E-mail: dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht