Joe

Omschrijving

Hierbij stellen wij Joe aan u voor; Joe is een zwarte kater van ongeveer 3 jaar oud. Hij is als zwerver bij ons in het asiel binnengekomen. 

Joe vindt mensen en aandacht ontzettend spannend, maar we hebben toch het idee dat hij wat aan mensen gewend is. Hij maakt geen contact met ons, maar observeert wel een beetje.

Joe zou graag in een rustig huishouden willen wonen, zonder kinderen of andere dieren. Het is voor hem belangrijk de kans te krijgen om rustig, op zijn eigen tempo, te mogen wennen aan zijn nieuwe situatie. 

Als Joe wat gewend is aan zijn nieuwe situatie, zou hij het erg fijn vinden om ook naar buiten te mogen. Aangezien hij uit een wat meer landelijke omgeving komt, zou hij het eveneens fijn vinden om weer op zo'n plek te komen wonen. 

Wie biedt verlegen Joe een fijn thuis?

Hartelijk dank voor uw interesse in onze katten! Graag ontvangen wij een ingevuld Aanvraagformulier Het ingevulde formulier kunt u mailen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl
Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze kattenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden met de kat van uw keuze, of eventueel met een andere kat, dan wordt u uitgenodigd om op afspraak langs te komen. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen bericht ontvangt, past uw aanvraag niet bij de desbetreffende kat, of zijn de medewerkers mogelijk bezig met andere belangstellenden.  

Asiel

Dierenasiel Zuidwolde
Noordwolderweg 51a
9785 AR Zuidwolde
Tel.: 088-811 3565
E-mail: dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht