Mink

Omschrijving

Hierbij stellen wij Mink aan u voor. Mink is een kater van ongeveer 7 jaar oud. Hij is als zwerver bij ons binnengebracht. 

Toen Mink bij ons binnenkwam, was hij in slechte staat; hij had een ontzettend slecht gebit en zijn vacht was behoorlijk vies. Nu is Mink goed opgeknapt en loopt hij los bij ons op de afdeling. Hij rent vrolijk op iedereen af die de afdeling op komt en geeft graag kopjes. Mink wil niets liever dan aandacht krijgen. Alleen als het hem te veel wordt, kan hij nog wel een tik uitdelen. 

Mink zoekt een plekje waar hij veel aandacht krijgt, maar wel met mensen die hem goed kunnen lezen. Hij zou te zijner tijd graag naar buiten willen. Omdat hij een dikke vacht heeft die goed bijgehouden moet worden, zoekt hij een thuis bij mensen die wat ervaring hiermee hebben - aangezien hij niet de makkelijkste kat om te kammen is. 

Wie biedt vrolijke Mink een fijn thuis? 


Hartelijk dank voor uw interesse in onze katten! Graag ontvangen wij een ingevuld Aanvraagformulier Het ingevulde formulier kunt u mailen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl
Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze kattenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden met de kat van uw keuze, of eventueel met een andere kat, dan wordt u uitgenodigd om op afspraak langs te komen. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen bericht ontvangt, past uw aanvraag niet bij de desbetreffende kat, of zijn de medewerkers mogelijk bezig met andere belangstellenden.

Asiel

Dierenasiel Zuidwolde
Noordwolderweg 51a
9785 AR Zuidwolde
Tel.: 088-811 3565
E-mail: dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht