Kittens Pumpkin, Ginger en Otis

Omschrijving

Update: Pumpkin en Ginger zijn helemaal bijgetrokken. Mensen zijn niet meer eng en ze laten zich ook graag aaien. Otis is nog wat voorzichtig maar met een beetje geduld kun je hem ook aaien en hij gaat dan ook luid spinnen.

Hierbij stellen wij dit vrolijke trio aan u voor; de twee zusjes Pumpkin en Ginger en het broertje Otis. Ze zijn bij ons als zwervers binnen gekomen. 

Toen dit trio bij ons in het asiel kwam waren ze ontzettend bang en niet aan mensen gewend. Ze hebben een tijd bij een pleeggezin gezeten en zijn toen weer terug bij ons in het asiel gekomen omdat ze erg last hadden van hun darmen. 

Ondertussen gaat het weer goed met ze en mogen ze allemaal naar een nieuw thuis. Op dit moment eten ze bij ons speciale brokken die hun spijsvertering ondersteunen. De verwachting is dat ze deze brokken in de toekomst ook moeten blijven eten. Ze mogen nu niets anders hebben dan hun eigen voeding. 

Langzaam aan worden ze ook wat socialer naar mensen en merken we dat ze dol zijn op spelen en aangehaald worden. Ze vinden het aanhalen nog steeds wel wat spannend af en toe en zoeken ook een rustig thuis bij mensen met ervaring met bange katten. We weten niet hoe ze zijn met vreemde katten, maar ze zijn duidelijk wel dol op elkaar. Het zou leuk zijn als ze samen een plekje kunnen vinden, dit is geen must. 

Wie biedt dit vrolijke rode trio een fijn thuis?

Hartelijk dank voor uw interesse in onze katten! Graag ontvangen wij een ingevuld Aanvraagformulier Het ingevulde formulier kunt u mailen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl
Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze kattenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden met de kat van uw keuze, of eventueel met een andere kat, dan wordt u uitgenodigd om op afspraak langs te komen. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen bericht ontvangt, past uw aanvraag niet bij de desbetreffende kat, of zijn de medewerkers mogelijk bezig met andere belangstellenden.

Asiel

Dierenasiel Zuidwolde
Noordwolderweg 51a
9785 AR Zuidwolde
Tel.: 088-811 3565
E-mail: dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht