Nina

Omschrijving

Hartelijk dank voor uw interesse in onze katten! Graag ontvangen wij een ingevuld Aanvraagformulier Het ingevulde formulier kunt u mailen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl
Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze kattenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden met de kat van uw keuze, of eventueel met een andere kat, dan wordt u uitgenodigd om op afspraak langs te komen. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen bericht ontvangt, past uw aanvraag niet bij de desbetreffende kat, of zijn de medewerkers mogelijk bezig met andere belangstellenden.

Dit is Nina; Nina is een poes van 6 jaar oud. Nina is bij ons in het asiel gekomen omdat hij eigenaar afstand van haar heeft gedaan. 

Nina is een pittige dame met een sterke eigen wil, het ene moment kan ze poeslief zijn en het andere moment krijg je dan een tik van haar. 

Nina heeft altijd als binnenkat geleefd maar we merken dat ze het wel fijn vindt om af en toe naar buiten te gaan in onze tuin. Voor Nina zal het dan ook erg fijn zijn als zij bij haar nieuwe huis ook naar buiten zou mogen, dit in een eventuele omheinde cat-proof tuin of in een verkeersluwe omgeving omdat ze geen verkeer gewend is. 

Ze zoekt een thuis zonder andere katten (daar kan ze absoluut niet mee overweg), honden en kinderen. Het zou fijn zijn als haar nieuwe verzorgers wat ervaring hebben met pittige katten en ze goed kunnen lezen. 

Wie biedt gevoelige Nina een stressvrij thuis? 

Asiel

Dierenasiel Zuidwolde
Noordwolderweg 51a
9785 AR Zuidwolde
Tel.: 088-811 3565
E-mail: dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht