Joëlle

Omschrijving

Gekke griet zoekt voorspelbaar huis zonder andere dieren. 

American Bully Joëlle is een echte levensgenieter die ondanks een turbulent verleden haar vertrouwen in de mens niet kwijt is geraakt. Hoe oud ze precies is weten we niet maar we vermoeden dat ze een jaar of twee is.

Joëlle is dol op wandelen maar vindt het soms nogal lastig om met veel nieuwe dingen om te gaan. Dat geeft ze dan duidelijk aan door om te draaien en terug te lopen om daarna een lekker (en zo nu en dan luidruchtig) dutje te doen in haar mand.

Joëlle is niet gewend om zindelijk te hoeven zijn maar doet bij ons duidelijk haar best om haar behoefte op te houden tot ze naar buiten kan. Ze is leergierig maar ondanks dat kent ze nog bijna geen commando’s. Omdat ze doof is oefen we met haar met gebaren en langzaam begint het kwartje een beetje bij haar te vallen.

Vanwege haar gehoorbeperking kan Joëlle soms schrikken als mensen ineens bij haar staan. Om ongelukken te voorkomen plaatsen wij Joëlle daarom niet in een druk huishouden en niet bij andere dieren.

Zou u Joëlle beter willen leren kennen? Vul dan de onderstaande vragen in en dan nemen de dierverzorgers contact met u op. 

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort
Loes van Overeemlaan 8
3818 GZ Amersfoort
Tel.: 088 - 8113 470
E-mail: infodbca@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht