Norma

Omschrijving

Met Norma hebben we weer een prachtige, lieve bejaarde in huis die op zoek is naar een plek voor de rest van haar leven. Na de komst van kinderen in haar vorige huis werd het haar veel te druk en deed ze meerdere ontspanningspogingen. Tijdens één van deze ontsnappingen werd Norma bij ons binnen gebracht, waarna haar eigenaar besloot dat Norma ergens anders wellicht veel gelukkiger zou zijn en werd er besloten een rustig nieuw thuis voor haar te vinden.

Het is dus wel duidelijk dat Norma vooral op zoek is naar rust: geen honden, geen kinderen en geen andere huisdieren. Daarnaast wil ze een schoot of een mandje om urenlang te slapen. Deze moet lekker pluizig zijn, want ze kneed graag haar nagels ergens in uit genot. Norma vindt het heerlijk om geknuffeld te worden en vindt het geen probleem om er wat moeite voor te doen om deze knuffels te komen halen. Heeft ze even geen zin om in de benen te komen, dan probeert ze je met haar ouderlijke stemmetje over te halen om naar haar toe te komen.

Voordat haar vorige huishouden werd uitgebreid met kinderen had Norma geen behoefte om naar buiten te gaan en genoot ze van een heerlijk luizenleventje binnenshuis. Wij verwachten dan ook dat wanneer Norma weer haar rustige leventje op kan pakken, zij geen poging meer zal ondernemen om het huis te ontvluchten.

Met de leeftijd van 13 jaar oud is Norma al flink op leeftijd en wij hadden dan ook de verwachting dat Norma wel eens last zou kunnen hebben van ouderdomskwaaltjes. Echter blijkt Norma op het moment kerngezond te zijn! Nu is het natuurlijk zo dat er wellicht wel een kwaaltje op de loer ligt en zich dit in korte tijd kan gaan uiten, maar dat zal de tijd uitwijzen.

Is jouw huis de gewenste serene plek en wil jij Norma geweldige laatste jaren geven? Neem dan snel contact met ons op en kom kennismaken met deze lieve, oude dame.

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort werkt alleen op afspraak. Bel 088 811 34 70 op maandag – zaterdag tussen 10:00 en 16:00 om een afspraak met de dierverzorger in te plannen. Tijdens een oriënterend gesprek van zo’n 45 minuten wordt gekeken naar de beste match met een van de beschikbare katten. Is de liefde wederzijds, kan na afloop van het oriënterende gesprek een afspraak worden ingepland voor de adoptie.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort
Loes van Overeemlaan 8
3818 GZ Amersfoort
Tel.: 088 - 8113 470
E-mail: infodbca@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht