Abigail

Omschrijving

Op dit moment verblijft er bij ons een grote groep katten, afkomstig uit één woning. De leeftijden variëren van 2 tot 8 jaar en sommigen van de katten zijn langharig. De meeste katten zijn aaibaar. Ze lijken er niet altijd van te genieten, maar dat ze het toelaten is al heel wat. Er zitten er enkele tussen die al stiekem echte knuffelkatten zijn. Zij wringen zich in allerlei bochten om lekker onder hun kinnetje gekriebeld te worden. Degene die nog niet zover zijn, zijn goed over te halen met iets lekkers. 

De katten zijn het altijd gewend om samen met andere katten te leven. Ze hebben ook veel baat bij gezelschap van een andere kat. Daarom plaatsen we deze katten uitsluitend samen. Plaatsen in een huishouden met honden of kinderen, doen we niet. Sommige katten hebben bij ons al overduidelijk voorkeur voor hun maatje, anderen zijn wat minder kieskeurig. Ze zijn het niet gewend om buiten te komen en volgens ons missen ze dit ook niet. Ze zoeken gewoon een rustig plekje, waar ze bovendien alle tijd en aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Als u een tweetal katten een rustig huisje kan geven en als u het niet erg vindt dat ze even wat tijd nodig hebben om bij te komen, dan kunt u bellen voor een afspraak. Tijdens de afspraak gaan we meerdere katten bekijken en proberen we voor zowel u als de katten een goede match te vinden!

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort werkt alleen op afspraak. Bel 088 811 34 70 op maandag – zaterdag tussen 10:00 en 16:00 om een afspraak met de dierverzorger in te plannen. Tijdens een oriënterend gesprek van zo’n 45 minuten wordt gekeken naar de beste match met een van de beschikbare katten. Is de liefde wederzijds, kan na afloop van het oriënterende gesprek een afspraak worden ingepland voor de adoptie.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort
Loes van Overeemlaan 8
3818 GZ Amersfoort
Tel.: 088 - 8113 470
E-mail: infodbca@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht