Tiger

Omschrijving

Aan de foto's kunt u waarschijnlijk al zien dat Tiger geen jongedame meer is. En dat klopt, dat zal dus geen verrassing meer zijn. Het zal wel een verrassing zijn als we u vertellen dat Tiger maar liefst 21 jaar oud is! En het was zelfs voor ons een verrassing dat Tiger na een bloedonderzoek helemaal gezond is verklaard door de dierenarts.

Tiger is nog best actief voor haar leeftijd. Ze slaapt uiteraard veel, maar doet bij mooi weer ook nog graag een rondje in de tuin. En ze heeft zichzelf ook nog bewezen als succesvolle jager, want in haar vorige huisje kwam ze nog weleens thuis met een vogel. Maar over het algemeen is Tiger een rustige en vooral aanhankelijke kat. Ze waardeert menselijk gezelschap heel erg en geniet ook zichtbaar van een aai over haar bol. Ze is dol op eten, vooral op natvoer. Hier komt ze ook echt om vragen. En tegen zo een aandoenlijk kopje kan je bijna geen nee zeggen.

Tiger verzorgt zichzelf nauwelijks. Toen ze bij ons binnenkwam, was de vacht op haar rug helemaal vervilt. Nu ziet ze er weer netjes uit. Ze moet wel regelmatig gekamd worden om het zo te houden en dit laat ze goed toe. Ze vindt het alleen niet fijn als haar poten geborsteld worden. Tiger heeft staar en waarschijnlijk ziet en hoort ze ook niet meer alles zoals ze dat vroeger deed. Maar ze kan zich nog heel goed redden.

Al met al zijn we voor Tiger op zoek naar een rustig huisje waar ze nog wat fijne maanden mag doorbrengen. Een warm mandje, een aai over haar bol en een tuin om lekker in te zonnen is alles wat ze graag wil. En heel veel lekker eten, niet te vergeten! Wilt u dit met alle liefde aan Tiger geven? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken.

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort werkt alleen op afspraak. Bel 088 811 34 70 op maandag – zaterdag tussen 10:00 en 16:00 om een afspraak met de dierverzorger in te plannen. Tijdens een oriënterend gesprek van zo’n 45 minuten wordt gekeken naar de beste match met een van de beschikbare katten. Is de liefde wederzijds, kan na afloop van het oriënterende gesprek een afspraak worden ingepland voor de adoptie.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort
Loes van Overeemlaan 8
3818 GZ Amersfoort
Tel.: 088 - 8113 470
E-mail: infodbca@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht