Koetjie

Omschrijving

Wat zijn wij ontzettend blij met mensen die geweldig realistisch nadenken in het belang van hun dier. Hoe pijn dat hen zelf vaak ook doet. Koetjie is bij ons binnengekomen omdat de vorige eigenaar noodgedwongen moet verhuizen naar een appartement en binnenblijven is voor deze jonge ondernemende dame absoluut geen optie. Wij zijn dus op zoek naar een thuis met de mogelijkheid de wijde buitenwereld te ontdekken!

Koetjie is jong en ze wil wat. Naar buiten, ontdekken, spelen en alles, maar dan ook echt alles besnuffelen. Overal wil ze haar mooie roze neusje even insteken om te controleren of er misschien iets voor haar te halen valt. Iets te snacken of iets te knuffelen, daar doet ze niet zo moeilijk over! Ons advies is een kat na de verhuizing zeker zes weken binnen te houden, daar zal Koetjie zeker weten anders over denken. Maar ook binnenshuis is genoeg te ontdekken, zeker in de eerste weken!

Deze dame is opgegroeid met haar zusje, maar zoals wel vaker tussen zussen, het wrijft ook wel eens. Beide dames zijn zelfstandig en nieuwsgierig genoem om apart van elkaar een heel fijn leven te hebben. Omdat Koetjie dit samenzijn wel gewend is, bestaat de kans dat ze het ook niet erg vindt haar huis met een ander te delen. Dit kan overigens ook maar zo een hond zijn! Als ze die buiten tegenkwam is ze hartstikke nieuwsgierig en soms ging ze zelfs zo ver de hond van de buren uit te dagen. Maar wel met een raam ertussen natuurlijk! Mocht er al een hond of kat in huis zijn, kunnen wij je voorzien van de informatie om de introductie zo goed mogelijk te laten verlopen.

Eigenlijk kunnen we bij Koetjie alle boxen groen aanvinken. Ze kan (waarschijnlijk) met katten en honden, is jonge kinderen gewend en vindt knuffelen heerlijk. Zulke ontspannen, makkelijke katten vind je niet vaak! Neem dus snel contact met ons op voor deze uitzondelijke buitenkans...eh, buitenkat.


Dierenbeschermingscentrum Amersfoort werkt alleen op afspraak. Bel 088 811 34 70 op maandag – zaterdag tussen 10:00 en 16:00 om een afspraak met de dierverzorger in te plannen. Tijdens een oriënterend gesprek van zo’n 45 minuten wordt gekeken naar de beste match met een van de beschikbare katten. Is de liefde wederzijds, kan na afloop van het oriënterende gesprek een afspraak worden ingepland voor de adoptie.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort
Loes van Overeemlaan 8
3818 GZ Amersfoort
Tel.: 088 - 8113 470
E-mail: infodbca@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht