Karma

Omschrijving

Zoals we in haar allereerste verhaal al eens gezegd hebben: Karma achtervolgt je. Na een aantal fijne jaren bij een eigenaar thuis, is deze mooie poes door omstandigheden weer bij ons teruggekomen. Na een aankomst van straat en nu een terugkeer, gaan we voor drie keer is scheepsrecht!

Deze mooie dame is inmiddels bijna 8 jaar en op die leeftijd ben je natuurlijk behoorlijk zelfstandig. Karma is geen “pak-me-op-en-knuffel-me”-poes, maar vindt het wel degelijk gezellig bij mensen. Op schoot zal ze niet snel komen liggen, maar ze is altijd in de buurt voor een aai of een spelletje. Ze wil wel graag de mogelijkheid om naar buiten te gaan, maar ze is nooit ver weg. Karma is geen poes die de wijde wereld intrekt, ze zit liever op een vertrouwd en veilig stekje om vliegen en andere insecten te vangen.

Karma is heel erg gesteld op haar rust. Kinderen en andere katten gaat ze liever uit de weg, dus van het delen van haar huis met hen zal ze niet gelukkig worden. Hetzelfde geldt voor honden, buiten gaat ze gewoon de andere kant op. Eigenlijk is gewoon alles wat nieuw is spannend en als het dan ook nog veel geluid maakt, haakt Karma af. Lelijk zal ze niet doen, ze blaast alleen om te laten weten dat ze er niet van gediend is.

Zoals een echte dame betaamt, doet Karma regelmatig haar nagels. Hier wil ze absoluut een flinke krabpaal voor  hebben, met name in de hoogte. Ze strekt zich het liefst helemaal uit om precies onder de juiste hoek haar manicure perfect te krijgen. Er is ook nog iets waar Karma een flinke hekel aan heeft: autorijden! Dan laat ze werkelijk alles lopen en flink van zich horen.

Woon je dus niet te ver weg en wil jij iets goeds doen voor je eigen karma? Maak een afspraak om onze Karma te leren kennen.


Dierenbeschermingscentrum Amersfoort werkt alleen op afspraak. Bel 088 811 34 70 op maandag – zaterdag tussen 10:00 en 16:00 om een afspraak met de dierverzorger in te plannen. Tijdens een oriënterend gesprek van zo’n 45 minuten wordt gekeken naar de beste match met een van de beschikbare katten. Is de liefde wederzijds, kan na afloop van het oriënterende gesprek een afspraak worden ingepland voor de adoptie.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort
Loes van Overeemlaan 8
3818 GZ Amersfoort
Tel.: 088 - 8113 470
E-mail: infodbca@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht