Meghan

Omschrijving

Meghan had waarschijnlijk alles van het leven verwacht, behalve dat ze in een asiel zou belanden. Ze was pas moeder geworden van 5 prachtige kittens en ze had een lekker weertje uitgekozen om in de natuur haar kittens groot te brengen. Ze had alleen geen veilige plek uitgekozen voor haar kittens en deze werden gevonden door oplettende omstanders. Meghan was net op pad toen haar kittens werden meegenomen. De kittens waren nog te jong om zonder moeder te kunnen en daarom werd ook Meghan gevangen. Het hele gezin is naar een pleeggezin gegaan om in een liefdevolle en huiselijke omgeving op te groeien.

Het werd al snel duidelijk dat Meghan nog nooit in een huiselijke situatie is geweest en het heeft lang geduurd voordat ze vertrouwen had in de mensen om haar heen. Na heel veel geduld vanuit het pleeggezin, liet ze zich uiteindelijk wel aaien en hier leek ze stiekem wel van te genieten. Maar kleine kittens worden groot en het was tijd voor iedereen om terug te gaan naar het asiel. De kittens hebben inmiddels allemaal al een huisje gevonden, maar Meghan heeft flink wat stappen terug gedaan in haar vertrouwen naar mensen. Maar we weten dus wel dat ze het in zich heeft. Er is alleen heel veel geduld voor nodig.

Om haar een beetje te helpen, zijn we voor haar op zoek naar een rustig huisje met mensen die ervaring hebben met katten. Of ze baat heeft bij een andere, sociale kat, weten we niet. Ze zal het in ieder geval niet leuk vinden om haar huis te delen met honden of kinderen. Ze zal na een poosje wel graag naar buiten willen. Maar dit kan pas als ze helemaal op haar gemak is in huis.

Wij hebben er vertrouwen in dat Meghan een leuk, sociaal poesje kan worden. Jullie ook? Maak dan snel een afspraak om haar te ontmoeten.

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort werkt alleen op afspraak. Bel 088 811 34 70 op maandag – zaterdag tussen 10:00 en 16:00 om een afspraak met de dierverzorger in te plannen. Tijdens een oriënterend gesprek van zo’n 45 minuten wordt gekeken naar de beste match met een van de beschikbare katten. Is de liefde wederzijds, kan na afloop van het oriënterende gesprek een afspraak worden ingepland voor de adoptie.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort
Loes van Overeemlaan 8
3818 GZ Amersfoort
Tel.: 088 - 8113 470
E-mail: infodbca@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht