Jofel

Omschrijving

Komt er plotseling een wervelwind voorbij? Dan zou het zo maar een Jofel kunnen zijn die in een gekke, energieke bui is! Deze super knappe kerel is ruim een jaar oud en zit boordevol energie. Zijn vorige baasje was al op leeftijd en kon de zorgen voor deze druktemaker niet meer zo goed aan. Daarom gaan we voor hem op zoek naar een plek waar genoeg te doen is en vooral een heleboel te ontdekken is! Jofel is namelijk een echte avonturier en vindt het enorm leuk om op onderzoek uit te gaan.

Wat ook direct opvalt wanneer je kennismaakt met Jofel is dat hij een flinke kletskous kan zijn. Zodra hij door heeft dat er mensen in aantocht zijn begint hij al naar je te roepen, in de hoop dat je hem niet voorbij loopt. Jofel vindt het erg fijn om geknuffeld te worden, maar is er soms simpelweg gewoon te druk voor. Er is zoveel te zien en te doen, dat hij snel afgeleid wordt. Heeft hij eenmaal weer rust in zijn kont, dan komt hij graag bij je liggen om geaaid te worden. Hij komt ook graag op schoot liggen, maar heeft daarin wel vaak zo zijn voorkeuren. Na zo’n relax-momentje is het weer hoog tijd om op pad te gaan en de buurt onveilig te gaan maken.

Buiten voert Jofel het liefst zijn favoriete hobby uit; jagen! Deze kerel is de schrik van de vogels en muisjes uit de buurt. Om de liefde voor zijn mensen te bewijzen neemt hij als cadeautje soms een harig of gevederd presentje voor je mee, welke niet altijd al het leven hebben gelaten… Al met al is Jofel een gezelschap die je niet snel zal vervelen. Jofel is dol op aandacht en spel en wij denken dan ook dat hij het enorm gezellig zou vinden om in een bezig huishouden of gezin geplaatst te worden.

Klinkt Jofel zijn bruisende karakter jou als muziek in de oren? Laat dan snel van je horen en kom langs voor een kennismaking!


Dierenbeschermingscentrum Amersfoort werkt alleen op afspraak. Bel 088 811 34 70 op maandag – zaterdag tussen 10:00 en 16:00 om een afspraak met de dierverzorger in te plannen. Tijdens een oriënterend gesprek van zo’n 45 minuten wordt gekeken naar de beste match met een van de beschikbare katten. Is de liefde wederzijds, kan na afloop van het oriënterende gesprek een afspraak worden ingepland voor de adoptie.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort
Loes van Overeemlaan 8
3818 GZ Amersfoort
Tel.: 088 - 8113 470
E-mail: infodbca@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht