Puck en Lola

Omschrijving

Puck en Lola zijn verlegen dametjes van 14 weken, die even de tijd nodig hebben om de kat uit de boom te kijken. Ze vinden alles spannend en schrikken van ieder geluidje. Toch hebben we ook al de knuffelige kanten van deze poesjes mogen zien. Samen zitten ze in hun vaste verstopplekje, hoog bovenin een krabpaal. Lola kijkt heel chagrijnig en Puck begint met te blazen, zodra je in de buurt komt. Lola ontspant al snel, na een voorzichtige aai over haar wangetje. Puck blijft blazen, maar wil ook wel graag geaaid worden. Terwijl ze blijft blazen, zie je haar oogjes langzaam zachtjes dichtgaan van genot. Zodra we de kamer uitgaan, komen ze allebei direct tevoorschijn om even de plekjes te bestuderen waar je hebt gelopen. Daarna beginnen ze lekker met elkaar te spelen!

Puck (lapje) en Lola (zwart-wit) zijn geen zusjes. Puck werd bij ons binnen gebracht toen ze ongeveer 10 weken oud was. Ze liep alleen op straat, duidelijk verdwaald en haar moeder kwijt. Puck is gevonden toen ze ongeveer 8 weken oud was. Ze was waarschijnlijk aangevallen door een hond. Ze had een flinke wond op haar kopje en er moest onder narcose een hoektandje worden getrokken die afgebroken was. Ze hebben elkaar bij een pleeggezin ontmoet en sindsdien merken we dat ze elkaars gezelschap heel erg kunnen waarderen! Daarom plaatsen we deze poesjes samen. 

We plaatsen Puck en Lola niet bij andere huisdieren of kinderen. Ze zouden naar buiten kunnen, maar dit hoeft niet. Ze hebben vooral een rustig huisje nodig met eigenaren die ze alle tijd en aandacht willen geven die ze nodig hebben!

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort werkt alleen op afspraak. Bel 088 811 34 70 op maandag – zaterdag tussen 10:00 en 16:00 om een afspraak met de dierverzorger in te plannen. Tijdens een oriënterend gesprek van zo’n 45 minuten wordt gekeken naar de beste match met een van de beschikbare katten. Is de liefde wederzijds, kunnen na afloop van het oriënterende gesprek de kittens meteen mee.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort
Loes van Overeemlaan 8
3818 GZ Amersfoort
Tel.: 088 - 8113 470
E-mail: infodbca@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht