Magnum

Omschrijving

Het kan niet anders, Magnum moet een eigenaar gehad hebben. Een nare wond liet een duidelijk spoor van een knellend halsbandje achter. Het halsbandje was klem komen te zitten onder zijn oksel, wat een nare snijwond tot gevolg had. We hebben hem dagelijks onder zijn oksel moeten kietelen met zalf om zijn wond te behandelen. Het wondje is nog steeds aanwezig, maar het heeft gewoon even tijd nodig om dit rustig te laten helen. Helaas heeft een eigenaar zich nooit gemeld, dus gaan we voor hem op zoek naar een nieuw thuis. En dat wordt een makkie denken we!

Wanneer je eenmaal kennis hebt gemaakt met Magnum, kunnen wij je verzekeren dat hij nog even in je gedachte blijft hangen. Deze super lieve knul is een enorme knuffelkont en zodra je zijn kamer binnen komt begint hij tegen je te kletsen om je aandacht te trekken. Is dat niet genoeg, dan geeft hij gewoon keiharde kopjes tegen je benen en kijkt hij constant omhoog of je hem al in de gaten hebt. Nee, om Magnum kan je dus echt niet heen! Magnum staat dus graag in de spotlights en we zijn dan ook op zoek naar een onderkomen waar hij overladen wordt met liefde en aandacht.

Toen Magnum bij ons binnen kwam had hij weinig tijd nodig om te wennen. Hij is een kat die zich makkelijk aanpast en niet snel ergens van onder de indruk is. Hij vindt iedereen lief en aardig en we denken dat hij ook erg lief voor kinderen zal zijn. In de opvang lijkt hij niet zo snel onder de indruk te zijn van speeltjes, maar hij is gewoon zo blij met elke aai die hij krijgt, dat die speeltjes hem gestolen kunnen worden. Of hij ook een schootkat is weten we niet, maar we verwachten dat hij wel altijd in de buurt van zijn eigenaren te vinden zal zijn. Magnum wil graag weer naar buiten kunnen zodra de gewenningsperiode erop zit.

Ben jij benieuwd geworden naar deze gezellige kerel? Bel dan snel voor een afspraak!

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort werkt alleen op afspraak. Bel 088 811 34 70 op maandag – zaterdag tussen 10:00 en 16:00 om een afspraak met de dierverzorger in te plannen. Tijdens een oriënterend gesprek van zo’n 45 minuten wordt gekeken naar de beste match met een van de beschikbare katten. Is de liefde wederzijds, kan na afloop van het oriënterende gesprek een afspraak worden ingepland voor de adoptie.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort
Loes van Overeemlaan 8
3818 GZ Amersfoort
Tel.: 088 - 8113 470
E-mail: infodbca@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht