Chocolade fabriek (4 katten)

Omschrijving

Update: de katten maken grote stappen in de goede richting! Kijk maar naar het filmpje.

Zoals op de foto’s ook wel te zien is, zijn deze katten niet of nauwelijks mensen gewend. Zodra ze mensen zien, kruipen ze meteen weg in 1 van de vele verstopplekjes in hun kamer. Ze vinden dan gelukkig wel wat geruststelling bij elkaar. Deze 4 katten komen namelijk uit een grotere groep katten, waarin iedereen het goed met elkaar kon vinden. In hun vorige woonomgeving waren de katten altijd buiten op avontuur. Ze kwamen alleen binnen om te eten en om bij slecht weer even te schuilen. Ze zitten nog niet zo lang bij ons, dus we kunnen verder nog niet veel over ze vertellen. Het heeft veel tijd nodig voordat de katten zich genoeg op hun gemak voelen. Pas dan kunnen wij ze wat beter leren kennen.

De katten kunnen geplaatst worden als boerderij-katten, om muizen te kunnen vangen. Voor de echte fanatiekelingen kunnen ze ook als gezelschapsdieren worden geplaatst. Wat betreft socialisatie zal het wel een flinke uitdaging worden. Omdat deze katten nog redelijk jong zijn, moet dit met genoeg doorzettingsvermogen toch goed te doen zijn.

Snickers: zwart, kater, 1 jaar

Kitkat: zwart, kater, 1 jaar

Twix: cypers, poes, 1 jaar

Nuts: zwart, kater, 1 jaar

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort werkt alleen op afspraak. Bel 088 811 34 70 op maandag – zaterdag tussen 10:00 en 16:00 om een afspraak met de dierverzorger in te plannen. Tijdens een oriënterend gesprek van zo’n 45 minuten wordt gekeken naar de beste match met een van de beschikbare katten. Is de liefde wederzijds, kan na afloop van het oriënterende gesprek een afspraak worden ingepland voor de adoptie.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort
Loes van Overeemlaan 8
3818 GZ Amersfoort
Tel.: 088 - 8113 470
E-mail: infodbca@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht