Puzpuz

Omschrijving

Wat direct opvalt aan onze Puzpuz, is dat hij een groot deel van zijn staart mist. Je zou denken dat hij een vervelend ongeluk heeft gehad, maar niets is minder waar. Puzpuz kwam op de wereld met een extreem kort staartje, net als de rest van zijn broertjes en zusjes! Ach, hij heeft er zelf geen last van en hem maakt hem alleen maar meer uniek!

Puzpuz kwam bij ons terecht omdat zijn baasje niet meer goed voor hem kon zorgen. Daarnaast wilde hij net als in zijn jongere jaren heel graag naar buiten en dat kon de laatste tijd niet meer. Hij is 9 jaar oud, maar hij is zijn streken nooit verloren. Hij is enorm lief en vooral heel relaxt, maar hij heeft ook een eigen willetje. Heeft Puzpuz ergens geen zin in, dan doet hij het gewoon niet en wanneer je hem dan toch dwingt kan hij je met een mep laten weten dat zijn grens bereikt is. Puzpuz is zo’n kat die jou komt opzoeken als hij behoefte heeft aan aandacht. Hij vindt het dan heerlijk om geaaid en geknuffeld te worden. Is hij weer in zijn behoefte voorzien, dan zoekt hij een plekje dicht bij je in de buurt op verder te chillen.

Omdat Puzpuz pittig kan reageren wanneer hij een dwarse bui heeft, plaatsen wij hem niet bij kinderen. In de opvang hebben we ook mogen zien dat hij geen behoefte heeft aan gezelschap van soortgenoten. Omdat Puzpuz heel graag wil kunnen genieten van de buitenwereld, zoeken wij een plekje voor hem waar hij net als vroeger naar hartenlust buiten op jacht kan.

Zie jij zo’n lieve, maar eigenzinnige huisgenoot wel zitten? Dan horen wij graag van je!

 
Dierenbeschermingscentrum Amersfoort werkt alleen op afspraak. Bel 088 811 34 70 op maandag – zaterdag tussen 10:00 en 16:00 om een afspraak met de dierverzorger in te plannen. Of mail naar infodbca@dierenbescherming.nl en geef een korte omschrijving van uw woon- en gezinssituatie. Tijdens een oriënterend gesprek van zo’n 45 minuten wordt gekeken naar de beste match met een van de beschikbare katten. Is de liefde wederzijds, kan na afloop van het oriënterende gesprek een afspraak worden ingepland voor de adoptie.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort
Loes van Overeemlaan 8
3818 GZ Amersfoort
Tel.: 088 - 8113 470
E-mail: infodbca@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht