Bianca en Nora

Omschrijving

De zusjes Bianca en Nora werden samen bij ons binnen gebracht. Ze waren niet alleen, want ze brachten beide ook nog 2 zogende kittens mee. Bianca en Nora werden samen ondergebracht bij een pleeggezin, waar ze lekker verwend werden en de kittens mochten opgroeien. De dames bewezen geweldig goede moeders te zijn, want ze namen zonder enige twijfel nog 2 moederloze kittens aan. Inmiddels is al het kleine grut oud genoeg om op eigen benen te staan en het moederen zit er voor deze twee dames dan ook op. Ze zijn nu klaar om samen op zoek te gaan naar een nieuw thuis!

Bianca en Nora waren zelf nog erg jong toen zij hun kittens kregen. Ze zijn nu een jaar oud en het is aan alles te merken dat ze nog niet helemaal volwassen zijn. Ze zijn enorm actief en bovenal enorm speels. Maar naast dat ze graag spelen, vinden ze het allebei ook heerlijk om geaaid en geknuffeld te worden. Het zijn echte gezelschapsdiertjes die graag bij je in de buurt zijn. Vooral Bianca is een knuffelkont, zij kruipt ook graag bij je op schoot. Omdat ze allebei zo enorm lief zijn, denken wij dat ze geplaatst kunnen worden bij kinderen van alle leeftijden.

Wij zoeken voor de zusjes een gezellig huishouden waar er genoeg en tijd aandacht voor hen is om te knuffelen en men het leuk vindt om ze uit te dagen met spel. Daarnaast willen de dames na hun gewenningsperiode heel graag naar buiten, dus plaatsen wij hen niet op een appartement. Bianca en Nora zijn geen honden gewend, maar ze lijken zich in elke situatie snel aan te passen. Wellicht dat dit met de juiste introductie dus tot de mogelijkheid behoort. Omdat ze elkaar al hebben, plaatsen wij hen niet bij een andere kat.

Kan jij wel wat leven in de brouwerij gebruiken? Bel dan snel voor een ontmoeting!

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort werkt alleen op afspraak. Bel 088 811 34 70 op maandag – zaterdag tussen 10:00 en 16:00 om een afspraak met de dierverzorger in te plannen. Of mail naar infodbca@dierenbescherming.nl en geef een korte omschrijving van uw woon- en gezinssituatie. Tijdens een oriënterend gesprek van zo’n 45 minuten wordt gekeken naar de beste match met een van de beschikbare katten. Is de liefde wederzijds, kan na afloop van het oriënterende gesprek een afspraak worden ingepland voor de adoptie.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort
Loes van Overeemlaan 8
3818 GZ Amersfoort
Tel.: 088 - 8113 470
E-mail: infodbca@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht