Pension voor katten

In verband met de opvang van grote aantallen katten uit een ander werkgebied en de beschikbare ruimte is het in 2023 helaas niet mogelijk uw kat tijdens uw vakantie onder te brengen bij Dierenbeschermingscentrum Amersfoort.

Pension voor katten

Direct naar reserveren

Verblijf

Jouw kat deelt zijn of haar kamer met maximaal vijf soortgenoten. De pensiongasten worden zo veel mogelijk op karakter bij elkaar geplaatst. Heeft jouw kat liever zijn eigen plekje? Dan krijgt hij of zij een afgesloten verblijf in een kamer. Iedere kamer beschikt over een afgesloten buitenruimte met uitzicht op het bos. Speeltjes en slaapplekken zijn volop beschikbaar. Neem liever geen eigen spullen mee, het risico dat deze kwijt raken is groot.

Iedere kat krijgt twee keer per dag vers eten en water en gedurende de dag op meerdere momenten aandacht. Je kat kan zonder bijkomende kosten mee-eten. Dierenbeschermingscentrum Amersfoort voert standaard Hill's kattenvoer. Wil je dat je kat eigen voer krijgt of krijgt je kat speciaal dieetvoer? Ook dit is geen probleem. Neem het voer wel zelf mee. Eigen voeding wordt zonder meerkosten gegeven, er geldt echter ook geen korting op de pensionprijs.

Speciale verzorging

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort werkt nauw samen met Diergeneeskundig Centrum De Vallei. Deze dierenartsen zijn 24 uur per dag op oproep beschikbaar, zodat je kat (indien nodig) altijd direct kan worden voorzien van medische zorg. Heeft je kat een bestaand medisch probleem dat behandeling vraagt tijdens de pensionperiode, bespreek dit dan bij reservering met de dierverzorger. Vraagt de medische verzorging extra tijd dan vragen wij hier per dag een kleine extra bijdrage voor.

Neutralisatie

Om voortplanting en ongewenst gedrag te voorkomen dienen zowel poezen als katers die in pension komen gecastreerd of gesteriliseerd te zijn.

Vaccinaties

Het is wettelijk verplicht dat alle katten die in pension verblijven geldig gevaccineerd zijn. Als bewijs dien je het originele vaccinatieboekje van de kat achter te laten bij het DBCA tijdens de pensionperiode. De vaccinaties (kattenziekte en niesziekte) dienen minimaal drie weken voor aanvang van de pensionperiode gegeven te zijn en minimaal tot het einde van de pensionperiode geldig te zijn. Indien je het vaccinatieboekje niet kunt overhandigen bij het brengen van je kat kunnen wij de kat helaas niet in ons pension opnemen. Wegens gezondheidsrisico's en wetgeving kunnen wij hierop geen uitzonderingen maken.

Tarieven

  • 1 kat € 9,00 per dag

Reserveer een pensionplek voor je dier via het reserveringsformulier (In verband met de opvang van grote aantallen katten uit een ander werkgebied en de beschikbare ruimte is het in 2023 helaas niet mogelijk uw kat tijdens uw vakantie onder te brengen bij Dierenbeschermingscentrum Amersfoort).

Meer over dit onderwerp