29 September: Open dag

Op zondag 29 september vindt tussen 12:00 uur en 15:00 uur onze jaarlijkse open dag plaats.
29 September: Open dag

Tijdens deze open dag ben je van harte welkom om een bezoekje te brengen aan onze katten-en konijnenafdeling en je kunt een kijkje nemen in onze dierenambulances en in onze dierenartspraktijk. Een clickertraining door onze hondenschool Gehoorzame Huishond en een workshop "het werk van de dierenambulance" mogen ook niet ontbreken.


Trots zijn we op de aanwezigheid van gastgezin voor kittens Brechje die een mini-cursus "Houden van en zorgen voor katten" gaat verzorgen. Brechje vangt al ruim zeven jaar kittens en volwassen katten op voor de Dierenbescherming en brengt dit in beeld via haar Instagram-account Purrminators. Ruim 112.000 volgers leven met haar en haar dieren mee en tijdens de open dag krijg je van Brechje tips over de aanschaf van een kat, het spelen met je kat, het katvriendelijk inrichten van je huis en communiceren met je kat of kitten. (het tijdstip van deze cursus volgt).

Haal je dierenambulance-rijbewijs!

Voor jonge dierenvrienden hebben we een wel heel speciale activiteit; zij kunnen hun dierenambulance-rijbewijs halen. Dit felbegeerde papiertje valt te behalen door het succesvol afleggen van een parcours waarbij knuffeldieren gered moeten worden. Wie vangt de gewonde eend het snelst