30 September: Open dag

Op zondag 30 september vindt tussen 12:00 uur en 15:00 uur onze jaarlijkse open dag plaats.
30 September: Open dag

Tijdens deze open dag ben je van harte welkom om een bezoekje te brengen aan onze kattenafdeling en onze recentelijk geopende konijnenafdeling. Onze honden laten zichzelf van hun beste kant zien door behendigheid te doen op onze speelvelden en je kunt een kijkje nemen in onze dierenambulances en in onze dierenartspraktijk.
Daarnaast zijn er verschillende informatiestands en kun je meer informatie krijgen over het doen van vrijiwilligerswerk. Ook zorgen we voor de inwendige mens en zijn er voldoende lekkere hapjes te krijgen.

Trots zijn we op de bijzondere activiteit die we dit jaar samen met het IVN Born-Land van Swentibold en CNME de Rollen organiseren. Samen met hen gaan we namelijk insectenhotels maken. Het gaat slecht met de insecten in Nederland en dat is niet goed voor mens en dier. Om insecten te helpen, is het plaatsen van een insectenhotel een goed idee. Tijdens de open dag kunnen kinderen hun eigen insectenhotel maken dat hopelijk vervolgens plekje in de tuin zal vinden.

Ook zal Josine Warnier, gedragsdeskundige bij DAVALON voor oa konijnen om 13:00 uur de workshop "Spreek jij konijn?" over het voorkomen van gedragsproblemen bij konijnen, geven.

We verzoeken je vriendelijk om geen eigen huisdieren mee te nemen.