7 Oktober: open dag

Dierenbescherming Limburg nodigt dierenvrienden en geïnteresseerden uit voor de open dag van Dierenbeschermingscentrum Limburg.
7 Oktober: open dag

Deze open dag vindt plaats op zaterdag 7 oktober tussen 12:00 uur en 15:00 uur aan de Langereweg 9 in Born. Het dierenbeschermingscentrum is een bijzondere plek voor dier én mens in Limburg. Onder één dak wordt zorg geboden aan dieren en wordt er alles aan gedaan om toekomstig dierenleed te voorkomen. Dit gebeurt onder meer door moderne, goede opvangfaciliteiten en educatieprojecten gericht op preventie.


Maak cadeau’s voor onze asieldieren!

Onze dieren zijn altijd blij met een nieuw speeltje. Jonge dierenvrienden zijn daarom van harte welkom om lekker te komen knutselen voor onze dieren. Natuurlijk mogen de speeltjes daarna zelf aan de dieren gegeven worden. Naast deze activiteit voor kinderen, vinden tal van overige activiteiten plaats. Zo kan een kijkje genomen worden achter de schermen van het dierenbeschermingscentrum, laten onze opvanghonden zich van hun sportiefste kant zien op het speelveld, kun je onze kattenafdeling bezoeken, kun je de dierenambulance uitgebreid bekijken en is de veterinaire kliniek te bezichtigen. Daarnaast geven leerlingen van het CITAVERDE College uitleg over de verzorging van dieren en vindt om 13:00 uur een interactieve workshop “Hoe maak ik mijn konijn gelukkig