Help ons aan een donatie!

Dierenbeschermingscentrum Limburg is aangemeld voor financiële steun van Stichting Specsavers Steunt. Dit is een jaarlijks initiatief waar goede doelen zich voor kunnen aanmelden.
Help ons aan een donatie!

Middels een stemronde, die gisteren is gestart, hebben wij tot 12 december 16:00 uur de tijd om uitgekozen te worden tot hét goede doel van Specsavers Sittard voor het jaar 2017. Van iedere verkochte bril of hoorapparaat wordt gedurende het hele jaar door Specsavers een percentage geschonken aan het verkozen goede doel. Help ons bij de verkiezing tot het goede doel van het jaar en breng je stem uit!

Hoe werkt het?

Ga naar http://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/sittard/dierenbeschermingscentrum-limburg_45596/
en klik op "Stem op dit doel!". Je kunt éénmaal per 24 uur per e-mailadres een stem uitbrengen. Nadat je op de stembutton hebt geklikt, opent een pop-up. Vul hier je e-mailadres in, typ de woorden die worden getoond in het beveiligingsveld en druk op stemmen. Of breng een stem uit via je Facebook-account.
Stem je voor de eerste keer op een doel, dan ontvangt je een e-mail met een bevestigingslink. Je stem wordt pas verwerkt nadat je op deze bevestigingslink hebt geklikt. Alle stemmen die je hierna uitbrengt op hetzelfde e-mailadres worden direct verwerkt, je ontvangt dan geen bevestigingsmail meer.
Je kunt ons een extra stem geven door ons een +1 te geven. Gebruik hiervoor de Google+ button op de pagina van je goede doel of de overzichtspagina van alle doelen per vestiging.
Onder het mom van "kleine moeite, groot plezier" hopen we dat je ons wilt helpen en (dagelijks?!) een stem op ons wilt uitbrengen. Alvast heel erg bedankt!!