Arwin

Omschrijving

Arwin is een vriendelijke, energieke kruising Staffordshire terrier van ongeveer 1 jaar oud. Hij is als vondeling en is (nog) niet opgehaald door zijn eigenaar. Jammer genoeg weten we hierdoor niks over zijn achtergrond en kunnen we alleen vertellen wat we in de korte tijd dat hij nu bij ons verblijft hebben gezien aan Arwin.

Hier in de opvang is Arwin graag bij mensen in de buurt en vindt hij aandacht helemaal het einde. Hij komt helemaal tegen je opstaan en vind geaaid worden heerlijk. Ook kent hij al enkele commando's zoals zit en lig. Voor een koekje doet deze enthousiasteling veel ;)

Tijdens de wandeling loopt hij redelijk netjes aan de lijn. Soms kan hij vanuit zijn enthousiasme wel nog een beetje trekken maar hij laat zich goed bijsturen. Hier in de opvang reageert hij niet echt naar andere honden als hij deze ziet. We hebben nog geen tijd en kans gehad om hem te introduceren met een andere hond maar dit zal vast in de komend tijd nog gebeuren.

We zijn voor deze lieverd op zoeken naar sportieve mensen die nog veel met hem willen ondernemen. Hij zou het heel leuk vinden om met zijn baas bezig te zijn dus een cursus zou misschien leuk voor hem zijn. Ook een goeie manier om elkaar beter te kennen. Zie jij Arwin wel zitten als maatje? kom dan zeker eens kennismaken. Stuur een mail naar limburg@dierenbescherming.nl

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze hond te komen kijken. Om er zeker van te zijn dat jij en het dier een goede match zijn, nemen we graag de tijd om een uitgebreid en zorgvuldig kennismakingsgesprek met je te voeren. Wij verzoeken je vriendelijk om hiervoor een afspraak te maken door het sturen van een mail naar limburg@dierenbescherming.nl Wij nemen dan snel contact met je/jullie op

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht