Ziva

Omschrijving

Deze vrolijke, enthousiaste 'spring in het veld' is Ziva!  Ziva is een 5 jarige Staffordshire terrier teefje. Ze heeft jammer genoeg al veel baasjes gehad in haar korte leven. Bij haar laatste baasje moest ze weg na 1,5 week omdat ze niet samen ging met de kleine kinderen in het gezin. Ziva is zoals je ook op de foto kunt zien altijd vrolijk. Ze gaat graag mee wandelen en kan goed aan de lijn lopen. Soms trekt ze nog wat maar als ze een tuigje om heeft is dit al stukken minder. Ze kan wel trekken en blaffen als ze andere honden tegenkomt tijdens het wandelen. 

We zoeken voor Ziva sportieve, enegieke mensen die genoeg met haar gaan bewegen zodat ze haar enthouasiamse en energie goed kwijt kan. Ook zoeken we mensen met hondenervaring en dan het liefst met Staffords/ terriers. Ziva heeft wel al eens samengeleefd met een andere hond en zou dit misschien weer kunnen maar er zal dan eerst een kennismaking moetne plaatsvinden hier in de opvang. Ook zou Ziva bij haar eerste baasje samen geleeft hebben met katten. Maar een assertieve kat is wel gewenst ;) 

Ben je op zoek naar een leuke, sportieve hond en vind je het niet erg om nog met Ziva aan de slag te gaan? stuur dan een mailtje naar limburg@dierenbeschermig.nl

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht