Jane

Omschrijving

Jane is een lieve, vriendelijke kruising Herder van ongeveer 9 jaar. Ze is naar de opvang gebracht omdat ze gehapt heeft naar het kindje van 1,5 jaar. Ze doet normaal geen vlieg kwaad en dit was waarschijnlijk ook een correctie omdat het kindje te dichtbij kwam met kruipen maar het vertrouwen in de hond is geschaad waardoor Jane afgezonderd werd van de roedel. Dit is niet in haar belang want ze is heel graag bij mensen in de buurt.

Jane is een lieve, intelligente hond met een rugzakje, die op zoek is naar een gouden mandje. Met spijt in het hart kunnen haar vorige baasjes haar niet meer bieden wat ze nodig heeft en zoeken we voor haar een begripvol baasje die haar kan een goed huisje kan geven. We zoeken voor haar een baasje met ervaring met honden maar ook eentje die rust uitstraalt, inzicht heeft en haar verder kan helpen/begeleiden.

Jane is ook heel slim en actief, heeft uitdaging en beweging nodig, de juiste begeleiding en heel veel liefde. Daarom zoeken we iemand die met haar aan de slag gaat en gezellig samen veel tijd door brengt, spelletjes speelt, mee traint, mee gaat wandelen,… Ze kan niet goed met jonge kinderen omgaan. Dus een gezin of baasje zonder kinderen of oudere kinderen is een must! Met andere honden of katten kan ze niet samen. 

Ben je op zoek naar een echt kameraadje en lijkt Jane je een leuke hond? stuur dan een maitlje naar Limburg@dierenbescherming.nl

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht