Chaplin

Omschrijving

Chaplin is een lieve, zachte kruising van bijna 5 jaar. Hij is samen met Selma als gevonden binnengekomen en de eigenaar heeft zich (nog) niet gemeld. 

Chaplin is in het begin een beetje bescheiden maar als hij je eenmaal kent is hij blij en enthousiast. Hij houdt net als Selma van wandelen en loopt redelijk netjes aan de lijn. Hij reageert tijdens het wandelen niet echt op andere honden. Hij is niet zo van het spelen met speeltjes maar houdt wel van rennen en aandacht. Hij komt graag tegen je aanstaan voor een aai.

We zijn voor hem op zoek naar mensen met plek en tijd. Het liefst ook met een tuin want hij is hier in de opvang graag buiten merken we. Waarschijnlijk heeft hij samen geleefd met Selma en ze kunnen het ook ontzettend goed met elkaar vinden. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar mensen die ze eventueel samen een nieuw huisje kan geven. Chaplin is echt gebaat bij het gezelschap van een andere hond (liefst Selma natuurlijk of een andere sociale teef). Heb je interesse in deze lieverd(s) en kun je hun bieden wat ze nodig hebben stuur dan een mail naar limburg@dierenbescherming.nl

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht