Johnny

Omschrijving

Deze energieke, vlotte Staffordshire terrier heet Johnny. Hij is als vondeling in de opvang terecht gekomen en niet meet opgehaald door zijn baasje. Johnny is ongeveer 1-2 jaar oud.

Hij is vriendelijk naar mensen maar kan soms wel wat druk en actief zijn. Hij heeft veel energie en houdt ontzettend van spelen. Rennen achter een bal of pluche beer is zijn favoriete bezigheid. Het loslaten en afgeven van het speeltje moet nog een beetje geoefend worden maar ruilen doet hij al heel goed! Johnny is een slim hondje die nog veel kan leren. Hij is in ieder geval goed te motiveren met een koekje of met een speeltje en altijd in voor een activiteit.

Ben jij de actieve, energieke baas die hij zoekt? Vind je het leuk om lange wandelingen te maken door het bos of samen met de hond sportief bezig te zijn, dan is Johnny jouw match! Ben je bekend met het ras of heb je ervaring met het opvoeden van honden. Stuur dan snel een mail naar limburg@dierenbescherming en we maken snel een afspraak voor een kennismaking.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht