Daddy

Omschrijving

Ballenjongen zoekt thuis!

Maak kennis met Daddy, de allerbeste ballenjongen die we ooit hebben mogen ontmoeten. Daddy weet tennisballen niet alleen overal op ons terrein te vinden, hij rent er graag achteraan en kan zelfs een recordaantal van drie tennisballen tegelijkertijd in zijn bek houden. Doe hem dat maar eens na!

Daddy is ongeveer zes jaar jong maar gedraagt zich regelmatig nog als een jonge hond. Daddy heeft het laatste jaar wel 'n beetje pech gehad; eerst is hij als vondeling op straat aangetroffen, vervolgens is hij niet meer door zijn baas opgehaald en nu wacht hij ook al een jaar op een baas. De hoogste tijd dus dat het zonnetje weer voor hem gaat schijnen en dat hij snel een fijn, nieuw thuis mag vinden.

Het meest opvallend aan hem, zijn zijn grote oren. Hij heeft ze echter niet alleen voor de sier. Nee, ze doen het ook nog eens ontzettend goed! Daddy is een leergierige jongen en in de tijd dat hij bij ons verblijft, heeft hij veel commando's geleerd. Wat voor hem lastig blijft, is de omgang met andere honden. Daddy is een hond die zijn baas liever niet deelt en daarom plaatsen we hem niet bij mensen die al een hond, of andere huisdieren of kinderen hebben. Wat voor Daddy eveneens lastig is, is zijn opwinding onder controle houden. Hij gaat soms zó enorm op in zijn spel dat zijn baas hem een beetje af moet remmen. Neem je dat voor lief? Dan krijg je er een geweldige hond voor terug!

Naast leergierig is Daddy sportief en gaat hij graag met onze wandelaars op pad. Mocht hij tijdens het wandelen water tegenkomen, neemt hij graag een frisse duik. Blijer kun je hem niet maken! Tijdens iedere wandeling neemt hij ook trouw een flink aantal tennisballen mee in zijn bek, je zou je immers maar gaan vervelen onderweg?! Na het wandelen, zwemmen en apporteren doet Daddy graag een uitgebreid schoonheidsslaapje. Zo'n jeugdig uiterlijk krijg je immers niet zomaar...

Hoe dol wij ook op Daddy zijn; we gunnen hem een nieuw thuis. Een thuis waar hij een eigen plek heeft, waar een liefdevolle en ervaren baas voor hem klaarstaat en waar hij de rest van zijn leven mag doorbrengen. 

Ben jij die ervaren hondeneigenaar die onze ballenjongen een plekje kan bieden? Neem dan contact met ons op via limburg@dierenbescherming.nl.
Wij nemen dan contact met je op om meer over hem te vertellen en om mogelijk een eerste kennismaking tussen jullie te plannen. 
Daddy kijkt echt enorm uit naar je mail! 

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar Daddy te komen kijken. Om er zeker van te zijn dat jij en het dier een goede match zijn, nemen we graag de tijd om een uitgebreid en zorgvuldig kennismakingsgesprek met je te voeren. Wij verzoeken je vriendelijk om hiervoor een afspraak te maken door het sturen van een e-mail naar limburg@dierenbescherming.nl Wij nemen dan snel contact met je/jullie op.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht