Toefje

Omschrijving

Dit is Toef! Toefje is een flinke kruising Staffordshire terrier teef 2 jaar. Ze is afgelopen week als vondeling in de opvang terecht gekomen.

Toef is een lieve, vriendelijke hond die iedereen aardig vind. Ze is helemaal noet kieskeurig met mensen en gaat met iedereen even graag wandelen. Ze wordt al helemaal blij als ze de riem ziet en is soms wel nog een beetje druk als ze aangelijnd moet worden. Buiten loopt ze redelijk netjes aan de lijn. Soms kan ze wel trekken en dan is ze erg sterk. Maar we zijn nu met haar aan het oefenen met een antritrektuig en dit werkt al veel beter. 

We hopen dat de eigenaar zich nog meld maar mocht dit niet het geval zijn dan zoekt ze een baas die consequent is en al wat ervaring heeft met dit rastype. Ben je op zoek naar een leuke vriendin en lijkt Toef je een geschikte match stuur dan een mail naar limburg@dierenbescherming.nl

We plaatsen Toef niet bij andere  honden. Hier reageert ze hier in de opvang nog niet altijd erg vriendelijk naar.

Gespierde schoonheid zoekt bodybuilder!

Olaf is een stafford van ca twee en een half jaar jong.
Het is een gespierde knappe jongen, die op zoek is naar een evenzo gespierde baas. Hij gaat graag mee wandelen, maar kan ook behoorlijk trekken. Op de speelweide speelt hij supergraag en zeker als hij tussendoor kan pootjebaden in een heerlijk badje.

We zijn voor Olaf op zoek naar actieve mensen met veel tijd en energie. Mensen die weten wat een Staffordshire is en het leuk vinden om actief met hem aan de slag te gaan.
Ben je op zoek naar een lieve kameraad en spreekt Olaf je aan? Stuur dan een mail naar limburg@dierenbescherming.nl

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze hond te komen kijken. Om er zeker van te zijn dat jij en het dier een goede match zijn, nemen we graag de tijd om een uitgebreid en zorgvuldig kennismakingsgesprek met je te voeren. Wij verzoeken je vriendelijk om hiervoor een afspraak te maken door het sturen van een mail naar limburg@dierenbescherming.nl Wij nemen dan snel contact met je/jullie op.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht