Toef

Omschrijving

Dit is onze lieve en altijd enthousiaste Toef! Toefje is een flinke kruising Staffordshire teef van ongeveer 2,5 jaar. Ze is als vondeling in de opvang terecht gekomen. Hierdoor weten we jammer genoeg weinig over haar achtergrond.

Wat we wel weten is dat Toef een energieke, vriendelijke hond die iedereen aardig vind. Ze is helemaal niet kieskeurig met mensen en gaat met iedereen even graag wandelen. Ze wordt al helemaal blij als ze de riem ziet en is wel nog een beetje te enthousiast als ze aangelijnd moet worden. Buiten loopt ze redelijk netjes aan de lijn. Soms kan ze wel trekken en dan is ze erg sterk. Maar we zijn nu met haar aan het oefenen met een antritrektuig en dit werkt al veel beter. 

Op de speelweide is ze ook graag. Ze speelt graag met allerlei speeltjes en apporteert ook redelijk goed. Maar
Toef houdt er niet van als iemand aan haar speelgoed komt of aan haar eten. We plaatsen haar daarom niet een gezin met kinderen of andere honden

We zoeken voor Toef een leuk baasje die graag wandelt. Iemand die het leuk vind om te spelen met een hond en het niet erg vind dat Toef soms nogal lomp kan zijn. We zoeken mensen met ervaring met dit ras en mensen die net als Toef tegen een stootje kunnen. Ook zou Toef heel graag een tuin willen om lekker in te chillen. Ben je op zoek naar een leuke vriendin en lijkt Toef je een geschikte match stuur dan een mail naar limburg@dierenbescherming.nl


Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze hond te komen kijken. Om er zeker van te zijn dat jij en het dier een goede match zijn, nemen we graag de tijd om een uitgebreid en zorgvuldig kennismakingsgesprek met je te voeren. Wij verzoeken je vriendelijk om hiervoor een afspraak te maken door het sturen van een mail naar limburg@dierenbescherming.nl Wij nemen dan snel contact met je/jullie op.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht